Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цимбалюк побував на ТзОВ «Італія – Джинс - Груп»

Голова Львівської ОДА учора, 29 вересня, відвідав Сколівський та Стрийський райони. Вручив нагороди матерям – героїням та відвідав унікальне підприємство з пошиття джинсового одягу.

ТзОВ «Італія - Джинс - Груп» розташоване в селі Дубина, Сколівського району. Розпочало свою діяльність 2006 року, налічує 50 працівників. Незважаючи на кризу, підприємство успішно працює. Використовуючи давальницьку сировину з Китаю і Польщі менеджмент фірми вдало зумів знайти ринки збуту в Україні. Джинсові спіднички, шорти, куртки – це ще не весь перелік виробів, які виготовляє фірма, «джинсові кравці» можуть виконувати індивідуальні замовлення з пошиття дорослого і дитячого одягу.

Ознайомившись із виробництвом Михайло Цимбалюк власноруч оцінив якість джинсів. «Ринок не простий, - зазначив керівник області,- ми зацікавлені в пропагуванні й підтримці таких підприємств, які надають робочі місця нашим громадянам, наповнюють товаром внутрішній ринок і можуть конкурувати із закордонними виробниками».

Робочий візит голови ОДА Сколівщиною продовжив святковий концерт у Народному домі «Бескид» у Скольому. Тут Михайло Цимбалюк разом

з керівниками району відзначили «Почесним званням «Мати-Героїня»» близько 150 жінок. Серед них ті, що виховали п’ятьох і більше дітей.

Почесне звання «Мати-Героїня» та відзнаки Президента України – ювілейні медалі «20 років незалежності України» отримали також і мешканці Стрийського району. Нагородження і святковий концерт відбулись в приміщенні Народного дому у Стрию.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ