Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Цимбалюк порадить Ігорю Думі не конфліктувати із самим собою

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк розгляне доцільність перебування Ігоря Думи одночасно на двох посадах - голови Асоціації роботодавців на автомобільному транспорті та паралельно на посаді начальника Головної транспортної інспекції у Львівській області. Про це Цимбалюк заявив сьогодні, 28 січня, під час наради з реконструкції привокзальної площі у Львові.

Така заява стала реакцією голови ОДА на пропозиції Ігоря Думи з вирішення проблеми перенесення автобусної станції з території Львівського залізничного вокзалу.

На думку Ігоря Думи, не можна розривати автобусні і залізничні перевезення. За його пропозицією, на залізничному вокзалі потрібно залишити сполучення з курортами Львівщини – Трускавець, Моршин, Немирів. А на автостанцію, яка буде збудована на Городоцькій, перевести городоцький та мостиський напрямки, самбірський та дрогобицький напрямки можна перевести на головний автобусний вокзал (вул.Стрийська).

«Ми скеровували лист на ваше ім’я, Михайле Михайловичу, зі своїми пропозиціями», – сказав він.

Водночас Михайло Цимбалюк зауважив, що у цих пропозиціях Ігор Дума фігурує як голова Асоціації. «То яку структуру ви сьогодні представляєте, приватну (Асоціацію, – Ред.) чи державну - Головну транспорту інспекцію?» – запитав він.

«Я півроку є головою Транспортної інспекції, але пропозиції надала Асоціація»,- відповів Дума.

«Я думаю, приватну. Ми будемо говорити з вами на цю тему окремо, розглянемо доцільність перебування вас на цій посаді. А я хотів би, щоб ви сьогодні представляли державні інтереси, а не комерційні. І якщо ви вважаєте, що це позиція фахівця … Це може бути пропозиція комерційної структури, яка думає не про надання якісних послуг, а про зайняття території. Подумайте над цим», – сказав Цимбалюк.

Голова ОДА доручив своєму заступникові Володимиру Губицькому підготувати окрему нарад з питань транспортних перевезень. Він повідомив, що до нього приходили перевізники і скаржилися на роботу Головтрансінспекції. Губернатор наголосив, що організація транспортних перевезень має відбуватися виключно в інтересах пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ