Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Цимбалюк пропонує інвестувати в Олімпіаду-2022, яку мріють провести на Львівщині

Наскрізною темою економічного форуму в Трускавці буде висвітлення підготовки національного проекту Зимових Олімпійських ігор 2022 року «Олімпійська надія 2022»,- сказав сьогодні, 14 жовтня, голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, під час відкриття XI Міжнародного Економічного Форуму.

«Заплановано, що до 2014 року має бути зведено 5 спеціалізованих об’єктів в гірській частині Львівської області і в самому Львові. Поле для інвестування потребує достатніх коштів, потреба інвестиціях для реалізації тільки першого етапу складає понад 22 мільярда гривень»,- сказав він.

«Керівництво держави має серйозні наміри здобути для України право проводити на своїй території Зимові Олімпійські ігри 2022 року. Для цього ми повинні у найближчі декілька років звести ряд відповідного рівня спортивних об’єктів. Тому було розроблено загальнодержавний проект «Олімпійська надія 2022». Впевнений цей напрямок інвестування приверне до себе увагу. Бо той, хто візьме участь у створенні зазначених спортивних об’єктів, може розрахувати на входження в рекреаційну сферу України»,- розповів Михайло Цимбалюк.


Також голова Львівської ОДА наголосив, що Львівщина має усі переваги вигідного інвестування: перспективні проекти та найкращі умови для бізнесу. «Українські Карпати на сьогоднішній – останній «дикий» (в екологічному сенсі) закуток Європи. А це достатньо привабливий для рекреаційного відпочинку напрямок. Львівщина має грандіозні перспективи для інвестування в сільське господарство, оскільки у нас значні території родючих угідь поки що не задіяні у виробничий обіг»,- додав він.







Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ