Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цимбалюк вслід за Президентом розкритикував роботу ДАІшників

Сьогодні у Львові відбулася розширена нарада за участю керівників ГУ МВС України у Львівській області, Управління ДАІ, представників міської та обласної влади, прокуратури щодо питання забезпечення правопорядку на дорогах Львівщини та зменшення кількості ДТП.
Головними причинами виникнення ДТП працівники ДАІ називають дорожню ямковість, незадовільний експлуатаційний стан дорожніх знаків, свідоме порушення правил дорожнього руху водіїв і пішоходів, перевищення швидкості та водіння у нетверезому стані.
Як зазначив начальник Управління ДАІ у Львівській області Василь Струс, 45% доріг області потребують ремонту. За його словами, за 10 місяців цього року в області сталося 2 996 ДТП, в яких постраждало 2 939 осіб, з них 300 осіб загинуло. Також за 10 місяців цього року сталося 178 ДТП із травмуванням дітей.
Заслухавши доповідь Василя Стуса, начальник ГУ МВС України у Львівській області висловив незадоволення роботою працівників ДАІ в області, а роботу Василя Стуса назвав незадовільною.
Михайло Цимбалюк зобов’язав Василя Стуса до 30 листопада підготувати інформацію про кількість приписів прокуратури, що стосується ситуації на дорогах Львівщини, а також інформацію, що стосується дозволів на пасажирські перевезення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ