Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Цимбалюк запросив делегацію УЄФА на відкриття футбольної арени

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк 5 березня взяв участь у нараді за участі делегації Спілки європейських футбольних асоціацій, яка прибула до Львова. Метою візиту представників УЄФА була зустріч з керівниками приймаючого міста для обговорення стану підготовки до поєдинків футбольної першості Старого Світу. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

У складі делегації були: операційний директор УЄФА Мартін Каллен; делегат президента Спілки з питань Євро-2012, член виконкому УЄФА Франтішек Лаврінец і директор турніру в Україні Маркіян Лубківський. Нарада проходила у Львівській мерії.

«Можна твердити, що з вашим візитом до Львова прийшла весна. І разом із весною роботи на будівництві стадіону до Євро-2012 будуть інтенсивнішими. І ми зможемо приступити до облаштування трав’яного газону», – сказав під час зустрічі з делегатами УЄФА М. Цимбалюк.

Також голова Львівської ОДА поінформував гостей, що роботи зі спорудження футбольної арени до єврочемпіонату у Львові ведуться за строгим графіком. Цьому сприяє пильна увага до будівництва стадіону з боку Президента і уряду. Відтак проблем з фінансуванням робіт немає. Михайло Цимбалюк також відзначив тісну співпрацю з міським головою Львова Андрієм Садовим. Керівник Львівської ОДА запросив членів делегації УЄФА на церемонію відкриття нового футбольного стадіону у Львові.

Нагадаємо, що за графіком робіт спортивну споруду, на якій гратимуть поєдинки чемпіонату Європи, офіційно і урочисто мають відкрити 15 жовтня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ