Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цимбалюк зустрівся з Послом Австрійської Республіки в Україні

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 20 січня провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Австрійської Республіки в Україні Вольфом Дітріхом Хаймом, Почесним консулом Австрійської Республіки у Львові Ярославом Наконечним. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі голова Львівської ОДА М. Цимбалюк наголосив на посиленні економічної співпраці Львівщини та Австрії: «Радий вітати Вас на Львівщині. У нас є багато спільного, давні історичні зв’язки, тісно налагоджена співпраця у різних галузях. Ми зацікавлені у поглиблені культурних, освітніх, економічних відносин. Також на порядку денному стоїть питання підписання договору про продовження співпраці із землею Штирія. Хочу відзначити той факт, що протягом останнього року значно зросли показник співпраці у сфері торгівлі. Експорт до Австрії здійснює 43 підприємства області».

Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Вольф Дитріх Хайм також висловив зацікавлення у розвитку співпраці у різних напрямках, зокрема економічному: «Переконаний, що економічна співпраця поглиблюватиметься до Євро-2012». Він повідомив, що незабаром Львівщину відвідає делегат Австрійської економіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ