Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цими вихідними визначать десять претендентів на звання «Містера Львова – 2009»

30 листопада у Львові в відбудеться півфінал проекту «Містер Львів – 2009». Учасники журі та глядачі матимуть можливість відібрати 10 фіналістів за результатами конкурсів – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Громадська організація «НУМО» запрошує львів'янок відвідати півфінал конкурсу «Містер Львів – 2009», де буде можливість реально оцінити учасників цього конкурсу, взяти участь у голосуванні та познайомитись і поспілкуватися з претендентами на найголовніший титул серед чоловіків міста на неформальній вечірці.

Відбір фіналістів буде проводитись на підставі оцінок за конкурс «Мачо» - у якому учасники експериментували із звабленням незнайомих панянок на вулицях нашого міста з результатом у вигляді пристрасного поцілунку та конкурсу «Інтелект», у якому претендентам доведеться знаходити дотепні, влучні та оригінальні відповіді на запитання журі, а також відео-презентації «Один день з життя Містера».

За результатами конкурсів журі обере 9 найкращих учасників, що вийдуть у фінал конкурсу, а от долю 10 фіналіста будуть вирішувати глядачі шляхом голосування за допомогою запрошень.

Боротьба за титул «Містер Львів -2009» відбудеться 8 березня 2009року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ