Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Турчинов отримав звернення народних депутатів з проханням скасувати наказ про звільнення Миколи Пшевлоцького — Володимир В’язівський

Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов отримав копію звернення народних депутатів з проханням про відміну наказу про звільнення екс-начальника обласного управління земельних ресурсів Миколи Пшевлоцького. Про це «Гал-info» повідомив нардеп Володимир В’язівський.
«Михайло Косів був поінформованим про скликання позачергової сесії Львівської обласної ради з приводу незаконного звільнення екс-начальника головного управління земельних ресурсів у Львівській області Миколи Пшевлоцького. І він добре володів інформацією, що я хочу до того, як буде проведена ця позачергова сесія, і був лист направлений прем’єр-міністру України», — зазначив В’язівський.
«Хочу також зазначити, що направлений лист не є під грифом «таємно». За моєю інформацією від інших народних депутатів, ще в середу під час засідання Кабінету Міністрів України Турчинов точно мав отримати копію цього листа», — додав В’язівський.
Нагадаємо, вчора на сесії облради була озвучена інформація про те, що народні депутати України з фракції БЮТ Володимир Яворівський, Михайло Косів поставили свої підписи під листом на ім’я Тимошенко, в якому просять скасувати рішення Держкомзему України про звільнення Миколи Пшевлоцького з посади начальника управління земельних ресурсів у Львівській області.
Свої підписи під листом також поставили депутати Володимир В’язівський, Андрій Парубій, Тарас Стецьків та Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, що сьогодні фракція БЮТ у Львівській обласній раді у повному складі не прийшла на сьогоднішню позачергову сесію, присвячену питанню звільнення Миколи Пшевлоцького.
Вчора ж у коментарі «Гал-info» голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович на запитання, як сталося так, що нардепи підписали лист, попередньо його не прочитавши, Денькович відповів так: «У Верховній Раді України ходить багато нардепів, які збирають підписи під різними листами. Ми покладаємося на довіру один до одного, і коли нардеп коротко розповідає зміст листа, то ми одразу і підписуємо. Людина просто в двох словах говорить, про що лист чи звернення. І тому Михайло Косів та Яворівський і не читали цього листа».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ