Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туркомплеск «Дрогобич» очолить людина, що «не краде»

Вчора, 18 січня, відбулась зустріч представників трудового колективу комунального готелю, який нині має назву “Туристичний комплекс “Дрогобич”, з міським головою Дрогобича Олексієм Радзієвським.

Ініціатором зустрічі був саме трудовий колектив. Причина зустрічі – чутки про призначення на посаду директора готелю Тараса Гентоша.

Під час розмови міський голова запевнив, що готель і надалі залишатиметься в комунальній власності, а керівником комунального підприємства буде призначено “молодого та енергійного, який не буде красти”. Прізвище претендента Радзієвський не назвав.

В той же час дрогобицький міський голова висловив представникам трудового колективу неприпустимість таких колективних походів та пообіцяв покарати його організатора.

До речі, чутки про призначеня директором готелю Тараса Гентоша, пише Майдан, не такі вже і безпідставні. Адже саме його партійний соратник, Тарас Метик, обіймає посаду секретаря міської ради.

Нагадаємо, що чинний директор готелю Демян Мусійчук цієї суботи відзначає поважний ювілей, після якого його спровадать на пенсію. Саме це вберегло його під час нещодавнього масового звільнення керівників комунальних підприємств

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ