Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Турок запропонував хабаря прикордонникам за незаконний пропуск його друзів через кордон

Трьох громадян Туреччини, які прилетіли рейсом зі Стамбула в одеський аеропорт, не пропустили 25 березня прикордонники Одеського загону. Про це повідомили у прес-службі АДПСУ.
Турок запропонував хабаря прикордонникам за незаконний пропуск його друзів через кордон

Під час прикордонного контролю іноземці не змогли вказати мети свого перебування на території України, тому охоронці кордону прийняли рішення про відмову їм в перетині державного кордону.

Натомість громадянин Туреччини, який їх зустрічав, вирішив підкупити прикордонників та запропонував за їх пропуск неправомірну вигоду у  розмірі 600 доларів США. Прикордонники від грошових коштів відмовились, а факт правопорушення задокументували.

Співробітниками ВВБ по Одеському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки ʺПівденьʺ Держприкордонслужби, військової прокуратури Одеського гарнізону і слідчими відділу Нацполіції ГУНП в Одеській області іноземця затримано в порядку ст. 208 КПК.Тепер на іноземця чекає відповідальність, передбачена ст. 369 ККУ ʺПропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особіʺ.

 Проводяться подальші слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ