Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туроператор Join UP! заявив про скорочення польотної програми до Туреччини

Туроператор Join UP! скорочує польотну програму до Анталії, Туреччина. Про це повідомляє прес-служба компанії, передає УНН.

"...ми скорочуємо кількіть польотів і очікуємо, що це стабілізує розклад. Ми просимо вибачення у туристів та турагентів, які опинилися разом із нами у цій ситуації", – прокоментував генеральний директор Join UP! Юрій Альба.

Так, починаючи з 11 липня компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з наступних міст: Київ, Вінниця, Рівне, Кривий Ріг, Херсон, Одеса та Харків. Загалом в період з 11 до 26 липня польотна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень. Туристи, які вилітали із Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора, у ті ж дати з того ж саме міста. Туристам із Харкова та Одеси запропонують найближчі доступні рейси у цих містах або рейси із інших міст.

Припинення польотної програми до Туреччини відбудеться з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону.

Ця інформація торкнеться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця - 249 людини, Кривий Ріг - 282 людини, Рівне – 115 людей, Херсон - 364 людини). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ