Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Турянський привітав колектив Львівського ювелірного заводу із 70-річчям

70 років від дня заснування відсвяткував 27 серпня ДП «Львівський державний ювелірний завод». Скромні урочистості відбулись на території підприємства, адже, як пояснило керівництво заводу, за нинішніх подій в Україні не до гучних святкувань. Повідомила прес-служба ЛОДА.

Колектив підприємства з ювілеєм привітав т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

«70 років роботи – це велике досягнення, показник професіоналізму та якості. Це єдиний ювелірний завод в Україні, який залишився державним.

Бажаю Вам не зупинятись на досягнутому, розвиватись, осучаснюватись, але й не забувати добрі традиції львівської ювелірної справи», – сказав Юрій Турянський.

Директор «Львівського державного ювелірного заводу» Володимир Кузовкін розповів, що завод працює на 20-30% від можливостей. Це при тому, що задіяна команда професіоналів, а технічне оснащення є одним із найкращих в Україні. Серед причин, які гальмують розвиток – реалізація продукції.

«Наші вибори були, є і будуть одними із найкращих. Живе і буде жити колектив заводу, в якому технічна думка випереджає інші підприємства, але при цьому залишаючись колективом, який продовжує традиції, які були закладені разом із фундаментом підприємства», – сказав Володимир Мацків, який пропрацював на ювелірному заводі 50 років.

Колектив «львівської ювелірки» з ювілеєм привітали також керівники Львівської обласної ради, райадміністрації, Львівської торгово – промислової палати, представники галузевої профспілки.

За вагомий внесок у розвиток ювелірної галузі та з нагоди ювілею кращі працівники «Львівського державного ювелірного заводу» отримали почесні грамоти і подяки. Вручив відзнаки також й очільник Львівщини Юрій Турянський.

Довідка.

«Львівський державний ювелірний завод» заснований у 1944 році. Тоді це був «Львівський завод металевих виробів». Сьогодні – це останній великий ювелірний завод, який залишається у власності держави. Виробляє прикраси з дорогоцінних металів (золото, срібло), а також з недорогоцінних металів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ