Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туристам, котрим довелося 5 годин посидіти на зламаному витягу на горі Високий Верх, компенсували збитки

Витяг на базі відпочинку «Захар Беркут» у селі Волосянка Сколівського району, на котрому нещодавно трапилася аварія, уже відремонтували і він працює. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив директор бази «Захар Беркут» Володимир Савицький.
«Витяг відремонтували ще в п'ятницю, і вже використовують за призначенням. Причиною аварії стала поломка валу редуктора, що трапилося з вини заводу-виробника. Наразі здійснили його заміну, і витягом користуються. До комплексу «Захар Беркут» також зверталися люди за компенсацією завданих збитків, і їм повернули гроші за квитки», – говорить Володимир Савицький.
Нагадаємо, що 7 січня о 13.50 в селі Волосянка Сколівського району на базі відпочинку „Захар Беркут” під час катання туристів, через незрозумілі причини було зупинено рух крісельних доріжок витяга, на яких залишились люди. Для порятунку туристів на місце події виїхала оперативно мобільна група Сколівського РВ ГУ МНС. На момент прибуття групи на кріслах витягу перебувало 150 чоловік. Рятувальні роботи тривали до 18.35. Випадків замерзання та травмування внаслідок даної події немає.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ