Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туристичні команди розпочали змагання за перемогу у третьому етапі Кубку міста Львова з техніки пішохідного туризму

У Львові 15-16 червня триватиме третій етап відкритого Кубка міста Львова з техніки пішохідного туризму – про це повідомили у відділі громадських зв’язків ЛМР з посиланням на відділ спорту Львівської міської ради.
Метою змагань є визначення найсильніших туристичних команд Львова, популяризація та пропаганда спортивного туризму, підвищення рівня туристської майстерності учасників змагань. Командні змагання “Крос-похід” на дистанції ІІ класу будуть проходити у парку “Знесіння”. До участі у змаганнях допускаються команди навчальних закладів, фізкультурних колективів, молодіжних організацій, спортивних секцій, клубів, установ міста Львова, які будуть змагатися у вікових категоріях: група “М” (1993-1989 рік народження) та група “С” – від 1988 року народження і старші. Змагання між хлопцями та дівчатами проводяться окремо.       
У програмі передбачено такі етапи змагань: навісна переправа, траверс схилу, переправа на колоді, переправа по колоді, підйом по схилу, спуск по схилу та орієнтування на місцевості. Команди-переможці будуть нагороджені грамотами та призами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ