Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туристично-інформаційна інфраструктура Львова зазнає значних змін

Львів підписав контракт на реалізацію проекту «Створення туристично-інформаційної інфраструктури у м. Львові», який фінансуватиметься програмою TACIS – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Впровадження такого проекту дозволить покращити внутрішню і зовнішню комунікаційну доступність туристичних об’єктів за допомогою уніфікованих багатомовних носіїв інформації – вказівників, планшетів, карт, табличок з назвами вулиць.
Зазначимо, що для забезпечення комплексу інформаційних послуг для туристів через мережу туристично-інформаційних центрів і пунктів у Львові створено Львівське комунальне некомерційне підприємство «Центр розвитку туризму Львова». А також проводиться інформаційно-рекламна діяльність, щороку збільшується асортимент випущеної туристичної продукції та підвищується якість її наповнення. Поширюється інформація про туристично-привабливі акції та події серед суб’єктів туристичної галузі та зацікавлених організацій для формування туристичних програм перебування туристів у Львові. Вперше в Україні підготовлений атлас-довідник «Релігійні об’єкти на мапі міста Львова», у 2009 р. будуть видані і розповсюджені туристичні довідники. Крім цього розроблений новий п’ятимовний Інтернет-сайт управління культури і туризму, який забезпечив доступ до інформації про правове регулювання стану туризму у Львові, актуальні події у місті, культурно-мистецькі заклади, туристичні організації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ