Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туристичний потенціал Львівщини зацікавив Китай

Вчора, 17 серпня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з керівництвом ТОВ "Спільне українсько-китайське підприємство "Укрлісхолдинг", повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Звертаючись до співвласника, основного інвестора та ініціатора створення ТОВ "Спільне українсько-китайське підприємство "Укрлісхолдинг" Ванга Іфенга, очільник області подякував йому за прийняте раніше рішення – інвестувати у Львівську область.

Ванг Іфенг запропонував запустити новий туристичний проект відвідання Львівщини китайськими громадянами. "Наприкінці вересня закінчується пілотний проект, який охопив Київ, Одесу, Львів і Трускавець. Наступного року ми плануємо організувати групи загальною кількістю не менше як 2 тисячі туристів. Для цього ми би хотіли, щоб аеропорт "Львів" імені Данила Галицького почав приймати чартерні рейси з Китаю", - наголосив Ванг Іфенг.

У відповідь Олег Синютка запевнив, що для цього львівський аеропорт має всі можливості. 

"Ми створимо комфортні умови для китайських туристів в плані комунікації та сфери послуг, щоб вони змогли відпочивати та оздоровлюватися на Львівщині, зокрема в Трускавці та Східниці", - зауважив Олег Синютка.

Китайський гість наголосив, що сьогодні є великий попит серед громадян Китаю на відпочинок і оздоровлення за кордоном.

Голова ЛОДА запевнив, що Львівщина готова організувати прийом представників китайських туристичних компаній і підписати з ними всі необхідні документи щодо такої співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ