Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Туризм – це ціла індустрія, яка відкриває нові можливості, - Садовий

Сьогодні, 27 листопада, у Львові стартував Міжнародний туристичний форум «Перемагай з Левом!». Вже вп’яте протягом двох днів експерти індустрії гостинності обговорюватимуть останні тенденції у галузі туризму, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Цей Форум має зараз трохи інше спрямування, він більш фаховий, більш професійний, тому що всіх тут присутніх цікавить конкретний результат. Успішні люди творять успішну справу, роблять успішними міста, успішними країни. Власне сьогодні тут зібрались успішні люди, щоб спільно подумати над розвитком нової індустрії ділової гостинності. Це надзвичайно важлива індустрія, тому що вона дає можливість залучати багато цікавих людей, багато цікавих думок та великі кошти.

Десять років тому у Львові про туризм говорили, але не розуміли, що це таке. Мені дуже приємно, що за останні роки в туризмі в нас з’явилось додатково більше 10 тисяч робочих місць. Це ціла індустрія, яка відкриває нові можливості і для львів’ян, і для гостей, які приїжджають до Львова, для всіх, хто має бажання щось робити і творити.

Звичайно, в цьому нам допомагають великі події, які ми проводимо і плануємо проводити у Львові. Минулого року ми приймали гостей чемпіонату Європи з футболу, і ми дуже втішені, що ці люди, які до Львова приїхали, вони вертаються сюди вже зі своїми сім’ями і друзями. Ця велика енергія позитиву, яка була закладена нами, вертається сторицею.

Як ви знаєте, в 2015 році у Львові будуть проходити матчі чемпіонату Європи з баскетболу. Під цей чемпіонат ми отримаємо спортивний комплекс, де також можна буде проводити великі події: конференції, семінари, концерти, це буде і палац льодових видів спорту. Під ЄВРО ми отримали новий стадіон, аеропорт, інфраструктуру.

Два тижні тому, Львів подав свою заявку стосовно проведення Зимових олімпійських ігор 2022 року. Це дуже цікава дорога, і дуже приємно, що є максимальна підтримка уряду, є максимальна підтримка Глави держави, тому що це потужний державний проект. Мені приємно, що всі повірили в місто Львів, дали нам таку велику можливість. Але щоб всі ці події провести на високому рівні, потрібно дуже багато мудрих, талановитих людей. Велике покликання Львова свого часу заклав ще Король Данило – європейське, столичне, потужне місто Львів», - зазначив під час відкриття Форуму «Перемагай з Левом» міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ