Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ТВК зареєструвала виборчий список Українського Народного Блоку Костенка і Плюща до Львівської міської ради та кандидата від блоку на міського голову Дублян

Територіальна виборча комісія 3 лютого зареєструвала виборчий список Українського Народного Блоку Костенка і Плюща до Львівської міської ради — повідомила «Гал-info» прес-секретар ЛОО УНБ Костена і Плюща Ольга Давид.
Очолив список кандидатів у міські депутати Юрій Кужелюк, другою у списку є депутат міськради Віра Лясковська, 3-й — голова голова правління ТзОВ «Інвестиційна Компанія «Комфорт-Інвест» Володимир Кудушкевич, 4-й — генеральний директор ТзОВ ,,Юридично-інвестиційна компанія ,,Правосвіт» Володимир Гірняк та 5-й —  директор ПП «Компанія «Терра-Захід» Андрій Кондрат. Загалом до списку внесено 82 кандидатури, серед яких 15 жінок.
Крім цього, як повідомляє прес-служба ЛОО, зареєстровано і першого кандидата від блоку на міського голову — Юрія Процевича, який балотується на голову містечка  Дубляни. Юрія Процевича Дублянська міська ТВК зареєструвала 3 лютого.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ