Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Творчий колектив оркестру ЗОК тепер зможе виступати і в гуцульських костюмах

 Для участі у військовому параді та програмі дефіле з нагоди Дня незалежності України у столиці Львівська облдержадміністрації передала творчому колективу оркестру ЗОКу гуцульські костюми та народні музичні інструменти —  трембіти та сопілки.   Про це „Гал-info” розповів начальник прес-центру Західного оперативного командування підполковник Олександр Поронюк.
 Особовий склад оркестру — це досвідчений високопрофесійний колектив, який є постійним учасником Всеармійських конкурсів військових оркестрів. Колектив оркестру став лауреатом міжнародного фестивалю „Золота ліра”, у Польщі, брав участь у міжнародних фестивалях духових оркестрів у Хорватії, Угорщині, Данії, Нідерландах. В репертуарі військових музикантів твори української та світової класики, сучасних композиторів.      
 Вже другий місяць поспіль творчий колектив оркестру ЗОК щоденно проводить репетиції, готуючись до Дня незалежності у Києві.  Всього за вісім місяців 2006 року Львівський військовий оркестр забезпечив понад сто офіційних заходів. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ