Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Ти танцюєш одна": Tabakov представив кліп на перший сингл з майбутнього альбому

Переможець популярних телепроектів «Шанс» і «Голос країни» Павло Табаков після півторарічної перерви повертається в український шоу-бізнес під новим іменем Tabakov, у новому іміджі і з новим звучанням.
Tabakov

На музичних каналах України - прем’єра кліпу на пісню «Ти танцюєш одна», яка за останні кілька місяців уже встигла завоювати позиції у медійному просторі країни.

Кліпмейкером відеоновинки виступив український режисер Тарас Дронь, який місяць тому став членом Європейської кіноакадемії. У «Ти танцюєш одна» знімальна група яскраво, стильно і зі смаком втілила на екрані просту ідею: кожна жінка, не залежно від віку, типажу та соціального статусу, потребує уваги й кохання. 

«Ти танцюєш одна» - перший сингл із майбутнього альбому співака, вихід якого заплановано на весну 2020 року. Над цим EP Tabakov працює у колаборації з українським саунд-продюсером Андрієм Бакуном. Музичний тандем експериментує зі стилями та саундом, прагнучи здивувати прихильників Табакова. Tabakov - це не тільки про силу голосу, це також про вміння запалити публіку, надихнути і допомогти відчути ритм.

Водночас із поверненням на український музичний ринок Tabakov і Bakun уже реалізовують перші спроби виходу на ринок Європи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ