Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Ти знаєш, що ти людина?» – у виконанні Василя Симоненка презентував Томенко

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко сьогодні, 31 липня, у Львові презентував збірку цифрових записів класики української літератури «Живі голоси». Унікальність збірки полягає в тому, що поезію і прозу Тичини, Рильського Бажана, Стуса, Гончара Симоненка та інших на диску можна почути у виконанні самих авторів. Про це повідомив кореспондент «Гал-інфо».

За словами Микола Томенка, збірка буде направлена у школи та ВНЗ різних областей України. На Львівщину віце-спікер привіз 800 дисків. Розповсюдження української класики у цифровому форматі буде відбуватися залежно від кількості замовлень з регіонів. Освітяни, що становили більшість аудиторії, з якою зустрічався Микола Томенко, подякували йому за ініціативу, зазначивши, що такий «посібник» заохотить учнів до вивчення української літератури.

 

Також Микола Томенко повідомив, що разом з науковцями готує на наступний рік проект з історії Київської Русі. Це буде проект, покликаний популярно розповісти суспільству про те, що Україна є спадкоємницею Київської Русі.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ