Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок дав поради, як правильно штурмувати Верховну Раду

Лідер всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок прокоментував у Черкасах нещодавній штурм афганцями приміщення Верховної Ради України.

"Допустилися ряду помилок, - сказав політик. – Треба знати, що з приміщення Верховної Ради є вісім виходів, тож треба було їх усі перекрити, послати туди перевірених людей. Та й штурмувати Раду треба було не тоді, коли там сидів сам Чечетов, а тоді коли б усі депутати від різних фракцій були присутні".

Тягнибок вважає, що треба було прориватися до трибуни.

"Важливим завданням було би прорватися до мікрофона. І оголосити: "Депутати, звичайно ж не шановні, ви в оточенні і ніхто звідси не вийде. Ми вимагаємо негайного розпуску парламенту. Даємо вам два місяці для проведення нових виборів", - фантазував "свободівець".

От від такого штурму міг би бути позитивний результат, зазначив Тягнибок. Він впевнений, що нині в Україні немає революційного стану.

"Так, я знаю що люди невдоволені, гарно складають віршики про "Спасибо жителям Донбаса...", але ж усе це на кухні, чи там наприклад на пиві, дивлячись футбол. Є така приказка "Бурлить, бурлить, а з баняка не вилазить". Суспільство ще не дозріло навіть до стану 2004 року, бо люди не висловлюють свою позицію публічно".

У свою чергу Тягнибок відмітив, що збільшення протистоянь з владою - це добре.

"Кожен раз, коли студенти, афганці, чорнобильці, підприємці виходять на вулицю, вони розхитують "піратський корабель влади". Але проблема цих виступів – їх відмежованість від політики. А чи можна перемогти політика Януковича чи політика Азарова без політичних вимог? Однозначна відповідь – ні. Я боюсь, що ці виступи можуть закінчитися тим, що люди не захочуть далі виходить на вулицю, що було б на руку нинішній владі", - підсумував політик.

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ