Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок на Facebook оголосив загальну мобілізацію

Влада цинічно і нахабно намагається вкрасти перемогу в Ігора Сабія в окрузі №189 (центр Красилів. Хмельницька область) Про це сьогодні, 1 листопада, на своїй сторінці Facebook повідомив лідер ВО «свобода» Олег Тягнибок.

«Спочатку свідомо затягувалося прийняття протоколів ДВК з міста Нетішин, де Ігор Сабій отримав перемогу з різницею у понад 2000 голосів. При цьому на сайт ЦВК вносилися недостовірні дані.

Факт внесення недостовірних даних підтвердила і самі ОВК, яка звернулася до ЦВК з проханням обнулити результати по 19 дільницях, де виявлено зібльшеня голосів на користь провладного кандидата Віталія Олуйка.

Після внесення даних з дільниць міста Нетішин Ігор Сабій випереджає кандидата від влади на 979 голосів. Станом на 22-00 31 жовтня 2012 року за словами відповідальних осіб в ОВК за внесення даних в систему «Вибори 2012» внесено усі дані з усіх 293 дільниць, тоді як система на сайті ЦВК показує відсутність даних ще з 21 дільниць. Голова ОВК пояснює затримку тим, що система не встигає приймати дані.

Для фальсифікації застосовується також технологія складання уточнених протоколів, коли частину ДВК повернули на доопрацювання протоколів.

Голова ОВК всупереч Закону постійно оголошує перерви у засіданні. Біля приміщення ОВК постійно чергують 20 молодиків, групу координує син головного місцевого регіонала одіозного Арсенюка.

31 жовтня близько 20-30 голова ОВК Лукіянчук покинула приміщення ОВК у супроводі одного з молодиків групи Арсенюка.

Через надумані і абсурдні причини ОВК №189 на вимогу кандидата від влади Олуйка вирішила перерахувати бюлетені по дільницях у Нетішині, де впевнену перемогу здобув Ігор Сабій. Існує загроза псування виборчої документації.

31 жовтня 2012 року кандидат від влади Віталій Олуйко звернувся до ОВК №189 зі скаргами з вимогою перерахунку голосів на дільницях в Нетішині, де Ігор Сабій здобув впевнену перемогу з різницею у понад 2000 голосів.

Причому причини, на які посилається регіонал виглядають абсурдними, бо перерахунку вимагається через те, що нетішинські дільниці здалися найпізніше. Хоча здачу дільниць з Нетішина блокувала саме ОВК.

Доданий до скарги штабом Олуйка протокол з ДВК по всіх цифрах сходиться з протоколами штабу ВО «Свобода», інших мажоритарних кандидатів та протоколами, які подані в ОВК. Така ситуація тільки підтверджує, що влада збирається псувати бюлетені та виборчу документацію по дільницях у Нетішині, аби визнавати там вибори недійсними.

Члени ОВК №189 грубо порушуючи Закон, погодилися із перерахунком, хоча жодного зауваження по даних в протоколах не було і не має. Як і по усій Україні існує серйозна загроза псування документації з вказаних дільниць. Поблизу будівлі ОВК постійно знаходяться невідомі особи – 20-30 осіб. Групою цих осіб керує син головного місцевого регіонала Арсенюка.

Свободівці попередили усіх членів ОВК про кримінальну відповідальність за фальшування виборів і сподіваються, що ні тиск РДА, ОДА, кандидата-регіонала не змусить членів ОВК порушувати Закон та грубо фальшувати вибори на користь влади.

Хмельницька «Свобода» оголосила безстроковий пікет ОВК №189 у Красилові

30-21 жовтня 2012 року Хмельницька обласна «Свобода» пікетувала ОВК №189 у Красилові.

Понад 300 свободівців, прихильників партії, активістів, громадян вимагають від голови ОВК п.Лукіянчук не затягувати процес прийняття протоколів ДВК, не блокувати оголошення результатів виборів в мажоритарному окрузі №189, де перемогу здобув висуванець від вО «Свобода» Ігор Сабій. Громада стурбована, що за вказівкою влади, місцевих прислужників ПР керівництво ОВК усіляко відтягує процес оголошення результатів виборів. Партія регіонів намагається сфальшувати результати на користь свого висуванця Віталія Олуйка.

Пікет ОВК носить безстроковий характер і «Свобода» оголошує мобілізацію усіх, хто прагне відстояти свій голос», - написав Тягнибок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ