Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тягнибок візьме участь у відзначенні 104-ї річниці від дня народження Степана Бандери у Старому Угринові

1 січня 2012 року об 11.00 на Прикарпатті в Історико-меморіальному музеї Степана Бандрери у Старому Угринові відбудеться віче з нагоди 104-ї річниці від дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів. Участь у святкових заходах візьме лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок. Повідомила прес-служба партії.

Участь у заході візьмуть також народний депутат України, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук, депутати місцевих рад від ВО «Свобода».

В Івано-Франківську у цей день о 14.00 год. розпочнеться піша хода за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Степана Бандери – Європейська площа.

О 14.30 на Європейській площі біля пам’ятника Провіднику Організації Українських Націоналістів розпочнеться святкове віче з нагоди відзначення 104-ї річниці від дня народження Степана Бандери за участю представників духовенства та громадськості міста.

Також у Києві традиційно 1 січня відбудеться смолоскипний марш з нагоди Дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів, Героя України Степана Бандери. Початок маршу – о 18:00 біля пам'ятника Тарасові Шевченку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ