Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибок вважає законним приватизацію частин будинків у центрі Львова і вже успішно приватизував свій офіс

«Керівництво Львівської обласної ради переконало депутатів у законності рішення про приватизацію об’єктів комунальної власності, які були прийняті учора на сесії облради Львівщини», – про це у коментарі „Гал-info” повідомив депутат Львівської облради, голова фракції ВО „Свобода” Олег Тягнибок.
„Ми прийняли деякі редакційні правки і всі рішення відповідають законодавству України. Якщо є інформація про порушення, то необхідно, щоб із відповідними фактами попрацювала прокуратура”, – сказав Олег Тягнибок. Натомість Олег Тягнибок спростував чутки про так звану кругову поруку депутатів облради, про яку ширяться чутки, і згідно з якою існували певні домовленості між депутатами про голосування за приватизацію того чи іншого приміщення.
Тягнибок також фактично звинуватив керівництво облради в лобіюванні цієї приватизації, від якої вигоду отримала, утім і його партія.
 „Фракція ВО „Свободи” у Львівській обласній раді голосувала проти продовження роботи сесії (фактично в позаробочий час депутати прийняли рішення про приватизацію ряду об’єктів – «Гал-info»), – сказав Олег Тягнибок. – Перший раз рішення про те, щоб продовжити сесію не було прийняте – не вистачило, здається, одного голосу. Однак за другим разом після наполегливого прохання керівництва облради рішення таки було прийнято”. 
Нагадаємо, на сесії Львівської облради 26 грудня ВО „Свобода” приватизувала приміщення свого офісу за адресою – вулиця Чайковського, 17.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ