Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тягнибоку порадили, як позбутися чуток про співпрацю з регіоналами

Депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Володимир Ар'єв на зустрічі з українською громадою Нью-Джерсі у Сполучених Штатах заявив, що найкращим спростуванням чуток про фінансування «Свободи» Олега Тягнибока з кіл, наближених до Партії регіонів, могли би стати спільні дії цієї партії разом з усією опозицією. Про це повідомила прес-служба Народної самооборони.

Володимир Ар'єв зазначив, що його погляди відрізняються від поглядів Тягнибока. «Я сподіваюсь, він відійшов від того, щоб говорити: «В усьому винні жиди і москалі». Я взагалі вважаю, що якщо хтось у першу чергу і винен в тому, що відбувається в країні, то це все ж таки ми самі. Тому що якби ми самі не дали своєю єдністю і принциповою позицією зробити те, що зробили сьогодні з Україною, то ніхто б цього не зміг зробити», - вважає депутат.

«Я вважаю в даному разі, що ми із Тягнибоком можемо бути принаймні тактично спільні у боротьбі проти режиму. Я би дуже хотів, щоб він нарешті зрозумів це. Багато є різних чуток про співпрацю Тягнибока з певними особами, які належать до режиму. Я не вірю чуткам. Але я думаю, що якщо би Тягнибок дійсно погодився на спільні дії опозиції, то це було би найкращим спростуванням чуток, що він фінансується десь там від осіб, близьких до Партії регіонів», - зазначив «самооборонець».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ