Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Тимчук: Ворог стягує сили під Донецьк та Щастя

У районі Шахтарськ - Зугрес зафіксоване перекидання конвоїв постачання російсько-терористичних військ: до 25 одиниць тентованого транспорту, що пересувається в напрямку Донецька.

Про це з посиланням на дані групи "Інформаційний Спротив" повідомив Дмитро Тимчук.

"Зафіксоване перекидання одиниць бронетехніки до ділянки Щастя - Станиця Луганська (з 31 грудня до ранку 4 січня помічено перекидання в цілому до 20 одиниць бронетехніки, в т.ч. - танки)", - наголошується у повідомленні.

Напруженою залишається обстановка в районі н.п.Гранітне і Тельманове.

"Після недавніх активних обстрілів позицій українських військ, формування російсько-терористичних військ залишаються "на першій лінії ", посилено зміцнюючи свої позиції. Йде перегрупування артилерії і бронетехніки - фіксується маневр даними силами і засобами в районі Новоазовська, Тельманове, Трьохізбенки та на правому фланзі Дебальцевського плацдарму", - повідомив Тимчук.

Всього протягом кількох днів на даних напрямках зафіксоване перекидання близько 15 танків, 10 бойових броньованих машин (ББМ), до 30 одиниць ствольної артилерії, а також підрозділи РСЗВ (до 6-и установок).

Крім того на приморському напрямку в першій лінії оперативної побудови російсько-терористичних військ зафіксовано появу як мінімум 2-х мобільних артилерійських груп.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ