Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко 10 днів без їжі

Голодування Юлії Тимошенко, оголошене нею на знак протесту проти фальсифікацій виборів, триває вже 10-у добу. При цьому влада не виконує жодну з вимог, проголошених лідером опозиції, та продовжує цинічно спотворювати результати волевиявлення українців. Про це йдеться в заяві "Батьківщини".

І далі: "Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертає увагу українських громадян та міжнародного співтовариства на зухвалу поведінку влади. Намагаючись будь-що, в обхід усіх законів вкрасти мандати для ставлеників Партії регіонів, влада не звертає уваги ані на судові позови, ані на масштабні протести громадян, ані на радикальні заходи – голодування лідера опозиції. Слід зазначити, що під час голодування Юлія Тимошенко не отримує лікування, і 10 днів без їжі і ліків – це той термін, який змушує нас надзвичайно серйозно турбуватися про її здоров’я.

Звертаємо увагу громадян і партнерів також на те, що оцінки міжнародних місій спостереження повністю збігаються з проголошеними Юлією Тимошенко вимогами: підрахунок голосів ведеться з безпрецедентними фальсифікаціями.

Крім того, в кількох найбільш авторитетних організаціях світу – зокрема, у Freedom House та ОБСЄ – ведуться серйозні розмови про застосування персональних санкцій проти українських високопосадовців, відповідальних за порушення.

Усі ці факти доводять солідарність світу із позицією лідера української опозиції. І Юлія Тимошенко, і Об’єднана опозиція «Батьківщина» наголошують, що не визнають вибори доти, доки не буде зафіксовано перемогу останнього кандидата від опозиції на тих округах, де протоколи з мокрими печатками, громадський та паралельний підрахунок голосів засвідчили перевагу опозиції над владою".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ