Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко - політична вдова, - Ющенко

Тимошенко - це політична вдова, - до такого порівняння вдався екс-Президент Віктор Ющенко під час зустрічі із громадою сьогодні, 10 березня, у Львові.

Усі політичні  сили та партії біля неї згорають, пояснив Віктор Ющенко. "Скажіть мені, де зараз партія Реформи і порядок, де Рух, якого половина відкололася, де велика частина "Нашої України", від Народної самооборони залишилися двоє людей", - зазначив Ющенко.

 На думку екс-президента, така ж доля чекає і на Володимира Литвина.

За словми Ющенка, йому не так прикро за політичні партії, як за те, що всі ці сили "паразитують патріотичний рух, це вампіри, які паразитують на патріотизмі", -- каже він.

Ющенко додав, що коли вісім років тому закликав голосувати за Тимошенко, то сподівався, що до парламенту прийде політична сила, здатна потіснити тодішню владу. "Коли я приїздив на Схід, мене питали: Віктор Андрійович, що біля тебе робить ця злочинка? А я думав: та нехай. Знаєте, коли біля тебе жінка, це стримує тебе морально, мужчині я б багато чого сказав тоді", - поділився спогадами політик.

За словами Ющенка, він шкодує про призначення Тимошенко п`ять років тому прем`єр-міністром.  "Але я це зробив, знову ж таки, на ваше прохання, тому частина вашої вини у цьому теж є", - жартома додав Ющенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ