Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко буде №1, а далі той, у кого більший рейтинг

За Юлією Тимошенко в виборчому списку опозиції повинні йти найбільш рейтингові політики. Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу "Інтер".

"Сьогодні треба переступити через власні амбіції. Треба переступити і через партійні інтереси… Я не виключаю, що ми зможемо створити єдиний партійний список", - зазначив він.

При цьому відповідаючи на питання, хто його очолить, перший заступник глави партії запевнив: "Ні тут в аудиторії, ні в Україні немає альтернативи "першому номеру" Юлії Тимошенко".

"Вона заслужила цей номер, і вона буде очолювати список опозиції", - додав політик.

На уточнююче запитання, що такий список Центральна виборча комісія відмовиться реєструвати, Турчинов заявив: "Янукович же сказав, що він буде виконувати рішення Європейського суду. А у вас є сумніви, яке буде рішення?".

"Я переконаний в тому, що політв'язні вийдуть в цьому році. Це моє переконання", - заявив він.

Політик зазначив, що "першими в списку повинні стояти опозиційні політики, які мають найбільший рейтинг і найбільшу підтримку людей".

"Повірте мені, коли у нас відбуваються засідання об’єднаної опозиції, у нас немає обговорення місць - хто перший, хто другий, хто п’ятий - йдуть принципові серйозні розмови", - заявив Турчинов.

"В той же час я вважаю, що за Юлією Тимошенко повинні йти найбільш рейтингові опозиційні політики, які найбільш максимальну мають підтримку в суспільстві. Це не є проблема, це легко перевіряється", - підсумував він.

Як відомо, раніше "Українська правда" писала про домовленості, що першим номером об'єднаного списку опозиції буде Тимошенко, другим - Юрій Луценко, третім - Арсеній Яценюк.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ