Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко час готуватись до відставки, – Янукович

Юлії Тимошенко слід готуватися до відставки з посади прем'єра, заявив Віктор Янукович. Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Велика політика. Ніч виборів" на каналі "Інтер".

"На цих виборах Юлія Тимошенко показала, що вона була сильним суперником", - зазначив Янукович.

"Те, що вона програла ці вибори ... звичайно, дуже важливо, щоб вона програла їх гідно, пройшла цей шлях до кінця, як я визнав (поразку) свого часу, коли вона стала прем'єром", - додав він.

Янукович заявив, що має намір працювати над створенням у парламенті нової коаліції.

"Думаю, Юлії Володимирівні треба готуватися до відставки. Вона це добре розуміє. Думаю, їй така пропозиція буде зроблена", - зазначив він.

Янукович зауважив, що Тимошенко підтримало багато людей. "Я з повагою ставлюся до всіх виборців, моє завдання буде об'єднати країну. Я намагатимусь працювати на всю країну і на всіх виборців", - заявив він.

Янукович відмовився назвати кандидатуру можливого прем'єра, запропонувавши не забігати вперед: "Це покаже процес формування коаліції, точка зору наших партнерів. Ми будемо радитися і підійдемо до цього питання згідно із законом".

"Я впевнений, що наші виборці показали в першому турі високий запит на нові обличчя. І Сергій Тігіпко, і Арсеній Яценюк - я впевнений - що вони мають великий шанс бути серед тієї команди, яка будуватиме зі мною нашу країну", - заявив лідер "Регіонів".

На запитання, коли він назве кандидатуру майбутнього прем'єра, Янукович сказав: "Я думаю, що як тільки в цьому виникне потреба, я буду говорити про це публічно. Не чекаючи інавгурації", передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ