Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко дурить Тігіпка, – Герман

Ганна Герман називає обманом пропозицію Тимошенко Тігіпко бути прем’єром. Лідер Партії регіонів, кандидат на пост президента Віктор Янукович не може пропонувати Сергію Тігіпкові посаду прем'єр-міністра, оскільки Партія регіонів не має більшості у Верховній Раді. Про це заявила заступник голови Партії регіонів Ганна Герман сьогодні на прес-конференції.

"Як ми можемо пропонувати прем'єрство, якщо ми не маємо 226 голосів? Це була б авантюра", - підкреслила Герман.

За її словами, так само сьогодні і Юлія Тимошенко не має 226 голосів у парламенті. Як сказала Герман, це означає, що Тимошенко дурить Тігіпко, пропонуючи йому посаду прем'єра.

Герман додала, що коли Партія регіонів буде мати парламентську більшість, тоді і зможе робити певні пропозиції.

Як повідомлялося, 26 січня Тимошенко заявила, що офіційно запропонувала Тігіпкові пост прем'єр-міністра України у разі її перемоги на президентських виборах, і чекає від нього відповіді до другого туру.

У свою чергу, Тігіпко сьогодні, зокрема, заявив, що його позиція не змінилася, і він нікого в другому турі не буде підтримувати.

Він також повідомив, що Янукович ще не пропонував йому посаду прем'єра. Тігіпко зазначив, що в найближчі дні такі переговори продовжаться, і він розраховує почути остаточні позиції Януковича і отримати конкретні пропозиції, а головне - яким Янукович бачить розвиток країни, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ