Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко і Луценко обговорюють форми спільної консолідації – Степан Курпіль

«Юлія Тимошенко на зустрічі з Юрієм Луценком обговорювала питання щодо форми їхньої спільної демократичної консолідації», – повідомив у коментарі «Гал-info» народний депутат Степан Курпіль.
«Об’єднання всіх демократичних сил заслуговує на всіляке схвалення, оскільки воно підтримується суспільством. Коли Юрій Луценко звітував у Верховній Раді, то сказав, що «одну руку він простягає «Нашій Україні», а другу – БЮТу». Такими словами Луценко хотів дати всім зрозуміти, що він не буде створювати власної окремої сили, а буде працювати на консолідацію демократичних сил», – зазначає Степан Курпіль.
«Оскільки Юрій Луценко не є депутатом і не очолює жодної політичної сили, то ми не можемо запропонувати йому ввійти до складу нашої фракції. Але на майбутнє ми б хотіли бачити Луценка у своїх лавах», – сказав народний депутат.
На питання чи можливий зараз розпуск парламенту, Степан Курпіль відповів, що «можливий, але десь навесні, бо це не є швидкою процедурою».
Нагадаємо, лідер БЮТ Юлія Тимошенко підтверджує факт своєї зустрічі з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. На зустрічі обговорювалися питання щодо об'єднання демократичних сил з тим, щоб спробувати на дострокових парламентських виборах об'єднати свої зусилля.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ