Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко і Янукович без помилок не напишуть слово НАТО – Віктор Ющенко

Тимошенко і Янукович без помилок не напишуть слово НАТО. Про це сьогодні, 3 січня, під час зустрічі з виборцями у Моршині Львівської області заявив Президент України Віктор Ющенко.

 

За його словами, загроза незалежності України завжди приходила ззовні, тому Україна має приєднатися до НАТО. Віктор Ющенко також навів приклад Іспанії, перед вступом  до НАТО там було 16 % його прихильників. Через 4 роки після вступу їх стало 56 %. Також за словами президента, з НАТО ще ніхто не виходив.

 

Ющенко каже, що вступ до НАТО та євроінтеграція є однією із трьох базових речей його політики, іншими двома є національне відродження і демократизація. За словами Віктора Ющенка, за час його президентства не вдалося впоратися з двома проблемами: з корпією та формуванням влади.

 

Проблема формування влади виникла після конституційної реформи 2004 року. Водночас корупції сприяє закрита виборча система з партійними списками а також депутатська недоторканність.

 

За його словами, українська влада стає все більш криміналізованою. На думку Віктора Ющенка, корупцію почав творити прем’єр-міністр, який з 2005 року мав більшість в парламенті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ