Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Тимошенко на Львівщині набирає 25,8%, Ющенко – 17,3%, Яценюк - 9%, Тягнибок – 8,2%, Янукович – 3,4%

Юлія Тимошенко за результатами опитування, проведеного Центром політичних досліджень 14-15 листопада, зберігає лідерство на Львівщині серед кандидатів в президенти. За чинного Прем’єр-міністра на президентських виборах готові проголосувати 25,8% виборців, за главу держави Віктора Ющенка – 17,3%. Опитано 800 респондентів у Львові та області, похибка вибірки 3,46%. Про це сьогодні, під час прес-конференції заявив політолог, директор Центру політичних досліджень Анатолій Романюк.

 

За його словами, Арсеній Яценюк на Львівщині набирає 9%, Олег Тягнибок – 8,2%, Віктор Янукович – 3,4%. Водночас найбільше довіряють Арсенія Яценюку – 54,2%, Юлії Тимошенко – 53,4%, Віктору Ющенку – 52%. Віктор Янукович має 86,5% тих, хто йому не довіряє при 13,4% довіри.

 

На думку Анатолія Романюка, зростання рейтингу Ющенку порівняно із першою половиною року зумовлено його проукраїнською політикою.

 

Інший політолог Любомир Скочиляс зазначив, що існують об’єктивні причини для зростання рейтингу чинного Президента, оскільки із наближенням дня виборів виборці повинні визначатися, за кого вони будуть голосувати попри те, що раніше могли бути незадоволені політикою глави держави раніше.       

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ