Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко оголосила політичну мобілізацію

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає виборців мобілізуватися, щоб за результатами другого туру виборів Президента не дозволити криміналітету повернутися до влади, про це йдеться на офіційному сайті кандидата в президенти Ю. Тимошенко.

"Я точно знаю, що всі ті 60% громадян України, які проголосували за демократичних кандидатів і, крім того, ті люди, які, можливо, не прийшли на виборчі дільниці, точно тепер прийдуть, захищаючи Україну, і зроблять так, щоб криміналітет до абсолютної влади в Україні не пройшов. Тому – мобілізація всіх людей доброї волі", - заявила Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання уряду.

Юлія Тимошенко вважає позитивним результатом першого туру голосування саме той факт що більше 60% громадян віддали перевагу демократичним кандидатам, новому шляху України, посиленню незалежності і європейській перспективі України.

"Я хочу висловити велику подяку всім громадянам України, які прийшли на вибори, виконали свій громадянський обов’язок, подякувати всім тим, хто не залишився байдужим до виборів в Україні", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ