Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко оголосила у себе "велику чистку"

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що в її команді розпочинається "велика чистка".

"Я обіцяю, що це буде найбільше очищення в українській політиці за всі роки Незалежності. Ми приберемо весь баласт, все болото, позбавимося всього того непотребу, що випадково та меркантильно прибився до команди", - написала вона на своєму блозі.

"Ми рішуче позбавимося тих людей, які роблять нашу команду слабкішою, ніж того вимагає час", - наголосила Тимошенко.

"Я зроблю все для того, щоб до команди прийшли абсолютно нові люди, які готові присвятити життя повній перебудові України і відчувають, що знають, як це зробити. Моя мета - залучити до команди неслабких людей, які не розпливаються в калюжу при першому випробуванні", - зазначила лідер БЮТ.

"Треба визнати, що такої команди на сьогодні у повному складі у нас немає", - додала Тимошенко.

Крім того, вона вважає, що Україні "потрібна нова еліта".

"Я абсолютно впевнена, що ця орда ненадовго. Бо занадто вони зухвалі, цинічні, жадібні і тупуваті для розуміння всієї складності тих питань, що постали перед ними", - зазначила лідер БЮТ.

"Жорсткий і нахабний вандалізм постав проти нашої національної сутності, історії, культури, мови, національних інтересів. І з ним треба боротися, його треба долати", - наголосила Тимошенко.

Як відомо, у п'ятницю БЮТівець Андрій Портнов був призначений на посаду заступника глави адміністрації Президента Віктора Януковича. - pravda.com.ua.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ