Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко оминула тему виборів

Прем'єр Юлія Тимошенко доручила профільним міністерствам перевірити наявність доплат у працівників сфер освіти і охорони здоров'я. Про це вона повідомила, відкриваючи в четвер засідання Кабінету міністрів. "Ми повинні взяти під повний контроль виплату усіх соціальних платежів у нашій державі", - заявила Тимошенко.

 

Вона доручила Міністерствам охорони здоров'я та освіти разом з Міністерством фінансів та Міністерством праці й соцполітики перевірити, чи здійснюється в усіх регіонах України 20%-доплата за стаж працівникам відповідних галузей.

 

Прем'єр дала на це час до наступного засідання Кабміну.

 

При цьому Тимошенко звернула увагу на те, що в середу у Верховній Раді голосувався закон про підвищення соцстандартів за авторством депутата від Партії регіонів Михайла Папієва, заради ухвалення якого ПР тривалий час блокувала трибуну.

 

"І Янукович, і його фракція за свій закон про підвищення соціальних стандартів дали всього 2 голоси - і вже сьогодні очевидно, що ніхто з команди Януковича ніяких соціальних стандартів не збирався підвищувати. Це просто були передвиборчі PR-технології", - заявила вона.

 

"Тобто ідеться про те, що вже після виборів починають відкриватися великі передвиборчі обмани. Людям потрібно просто трошечки враховувати це в подальших політичних визначеннях", - сказала Тимошенко.

 

На засіданні в четвер вона уперше з'явилася перед журналістами після  другого туру виборів президента, в якому вона поступилася Віктору Януковичу.

 

Результати виборів Тимошенко не коментувала, - «Українська правда».

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ