Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко переведуть з Харкова до міста, яке не приймає Євро-2012, - "Батьківщина"

У БЮТ-Батьківщині вважають, що влада розробляє план з переведення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко з Качанівської виправної колонії (Харків) в СІЗО в іншому місті України, яке не приймає Євро-2012. Про це сьогодні, 18 січня, вранці заявив народний депутат України Михайло Волинець (фракція БЮТ-Батьківщина) біля входу на територію Качанівської колонії.

"У суботу її мали вивезти з Харкова, але не в Київ. Розглядався варіант Дніпропетровська чи іншого міста, яке не приймає Євро-2012. На мій погляд, витік інформації зупинив цей процес, але рішення прийнято, і це питання зараз розробляється владою і силовиками", - сказав він, повідомляє Кореспондент.

При цьому він не назвав джерело інформації про плани переведення Тимошенко з Качанівської колонії, але наголосив, що ці відомості є перевіреними і достовірними.

Крім того, Волинець, який зараз щодня приходить з колегами, народними депутатами Андрієм Павловським і Олександром Дубовим, до колонії, де перебуваєТимошенко,заявив, що готовий до захоплення колонії з метою звільнення екс-прем'єра і для цього "досить десятьох бойових депутатів".

Як повідомлялося, раніше донька Юлії Тимошенко Євгенія в інтерв'ю Deutsche welle не відкидала проведення масових акцій протесту під час Євро-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ