Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Тимошенко почне їздити регіонами як лідер опозиції

Юлія Тимошенко почне активно їздити регіонами України після того, як буде розставлено всі акценти в опозиційній діяльності. Насамперед вона відвідає ті регіони, де отримала найбільшу підтримку на президентських виборах. Про це сьогодні, 17 березня, на прес-конференції у Львові заявив віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко.

 

За його словами, найбільшою проблемою для БЮТу нині є створення єдиної опозиції. Наступного тижня треба, щоб частина депутатів остаточно визначилася, чи вона йде в опозицію, чи продовжує торгуватися з Партією регіонів. Наразі опозиція має 170-175 депутатів, але цього замало.

 

Як зазначив Микола Томенко, максимальне завдання для опозиції це мати 226 голосів для протидії прийняттю антиукраїнських законів. В цьому БЮТ розраховує на депутатів з Блоку Литвина. Завдання мінімум не допустити змін до Конституції.

 

Крім того, Микола Томенко повідомив, що двох опозиційних урядів не буде, а БЮТ не педалювати питання вакантних місць голів комітетів та крісла першого віце-спікера, а також прийняття закону про опозицію. Це тест для влади, а не опозиції.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ