Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко попросила львів’ян допомогти виграти найголовніший в її житті бій

Прем’єр-міністр України, кандидат на посаду президента України Юлія Тимошенко попросила львів’ян допомогти їй виграти «той найголовніший в моєму житті бій, не програти майбутнє, яке ми з вами бачимо однаково». Про це вона заявила зі сцени Львівської Опери під час урочистостей з нагоди Дня соборності України сьогодні, 22 січня.

 

Юлія Тимошенко наголосила, що, як президент, найголовнішим у своїй роботі бачить розвиток «нашої рідної української культури» та утвердження «нашої чесної історії, у яку повірять всі». Вона також запевнила, що в Україні не може бути жодної іншої державної мови, крім української. «Це моя нєзиблєма позиція», – заявила вона.

 

Кандидат в президенти також запевнила, що на території України на повинно бути жодних військових баз іноземних держав.

 

За словами Тимошенко, Україна знову опинилася перед вибором: незалежна європейська держава, чи повернення в темне глухе минуле. Відтак вона закликала всіх відкинути особисті амбіції, знайти в собі силу і мудрість та об’єднатися перед другим туром виборів президента в єдину патріотичну команду. «Прошу вас про це як людина, яка взяла на себе відповідальність бути представником тих сил, які вірять, що Україна буде сильною державою», – додала вона.

 

Тимошенко провела паралелі між 1919-тим роком, коли була проголошено Соборність України і нинішніми часами й закликала демократичні сили об’єднатися так, як це зробили 91 рік тому лідери двох українських держав. І додала, що якби жила в ті часи, то обов’язково була б серед Січових стрільців.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ