Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко порівняла Януковича із соковижималкою

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що з підвищенням вартості житлово-комунальних послуг та відсутністю індексації пенсій та заробітних плат чинна українська влада оголосила війну всім громадянам України. Про це повідомив сайт партії.

"Коли сьогодні зранку я почитала новини, то у мене склалося враження, що Президент країни воює зі своїм власним народом. Народу України оголошена справжня війна: квартплата зростає на 50%, з сьогоднішнього дня, по суті, люди почнуть отримувати на 30% дорожчу електроенергію, вартість холодної води збільшується на 25%, гарячої води – на 40%", - сказала Юлія Тимошенко журналістам сьогодні перед черговим відвідуванням Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що зараз всі політичні дискусії треба перевести в економічну площину. "Люди думали, що обрали Президента України, а вони обрали просто соковижималку "Цитрус-прес", є такий пристрій, який з людей вижимає останні соки, останні можливості і останні їх родинні доходи. Я думаю, що це є сьогодні тим, навколо чого потрібно в Україні вести дискусію", - сказала вона.

"Пенсії і заробітні плати всі заморожені і на фоні цього продовжується друк гривні і підвищуються ціни на все, що люди споживають. Зупинити треба цю машину", - переконана Юлія Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ