Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко порівняла Ющенка і Януковича з терористами, які "вкладають бомбу в іграшки і підкидають їх дітям"

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає тероризмом підписання президентом закону про підвищення соцстандартів.Про це йдеться в заяві Тимошенко.

"Два кандидати в президенти – Янукович і Ющенко – для того, щоб підвищити свої рейтинги, "вбити" уряд і країну спільно проголосували за закон про підвищення соціальних стандартів, який абсолютно неможливо забезпечити фінансово. І президент сьогодні цей закон підписав", - заявила вона.

За словами Тимошенко, це рішення – "не просто чистий популізм, це – не просто чиста передвиборча технологія, це – колосальна проблема для держави, яку потрібно терміново вирішувати".

"Це нагадує ситуацію, коли терористи хочуть знищити мирне населення і вкладають бомбу в іграшки і підкидають їх дітям. Так само зробили Ющенко з Януковичем із законом про підвищення соціальних стандартів", - заявила премєр.

"Вони в соціальні стандарти вклади велику бомбу, як для фінансової системи України, так і для людей. Таким чином вони хочуть знищити країну, створити надзвичайний стан і на цьому вигравати свої вибори. Я цього ніколи не допущу", - запевнила вона.

"Українська правда"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ