Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко посеред ночі поїхала вітати митрополита Володимира з іменинами

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вчора пізно ввечері привітала предстоятеля Української православної церкви Московського патріархату Володимира з днем Ангела – днем пам`яті Святого рівноапостольного великого князя Володимира, –повідомило УНІАН

- Як повідомили кореспондентові УНІАН у прес-офісі УПЦ, Ю.Тимошенко прибула до резиденції митрополита Володимира з великим букетом білих троянд близько 24.00, щоб мати можливість першою привітати його.

За даними прес-офісу УПЦ, Ю.Тимошенко назвала митрополита Володимира справжнім пастирем і духовним батьком українського народу і побажала голові УПЦ многая літа.

Також прем`єр-міністр України обговорила з предстоятелем Української православної церкви питання статусу релігійної освіти в Україні, викладання «Християнської етики» в школах і питання реституції церковного майна.

Також вчора вночі відбулася зустріч Ю.Тимошенко з Патріархом Московським і всієї Русі Кирилом. Зокрема, вони обговорили відносини між церквою і державою, питання духовного відродження і повернення наших народів до християнських цінностей, проблеми православ`я в Україні.

Зустріч глави уряду з Предстоятелем Російської православної церкви відбулася в Києво-Печерській Лаврі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ