Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко прибула до Львова і відразу ж заговорила про політичну відповідальність

День соборності – це величний символ для України. Саме тоді, коли був підписаний Акт злуки між ЗУНР та УНР, було утворено єдину українську державу. Про це сьогодні, 22 січня заявила прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко після прибуття у аеропорту «Львів».

 

«Багато х то не розуміє, що тоді існувало дві незалежні українські держави із власними політичними елітами та іншими атрибутами влади. Однак завдяки волі лідерів обох держав і настало об’єднання двох держав в єдину українську державу. Це сталося завдяки тому, що політичні лідери усвідомили свою відповідальність», - сказала вона.

 

Тимошенко також додала, що робитиме все, аби Україна була сильною незалежною державою.

 

В аеропорту прем’єр-міністра зустрічали голова Львівської облради Мирослав Сеник, заступник голови Львівської ОДА Ігор Держко, міський голова Львова Андрій Садовий, начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь пісний, керівник виборчої кампанії Тимошенко на Львівщині Володимир Швець, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович. З Тимошенко прибули нардепи Андрій Шкіль й Борис Тарасюк, також артисти, які виступатимуть після віче прем’єр-міністра біля пам’ятника Шевченкові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ