Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко припинила акцію протесту, - начальник колонії

Начальник Качанівської виправної колонії N54 Ігор Колпащіков повідомив народним депутатам від опозиції, що більшість вимог колишнього прем'єра України Юлії Тимошенко виконані і вона припинила акцію протесту.

Про це повідомив ЛІГАБізнесІнформ народний депутат з фракції Батьківщина Андрій Павловський.

"Раніше начальник в'язниці п'ять годин ховався в туалеті, уникаючи зустрічі з депутатами. Але сьогодні вранці нам вдалося зловити його в кабінеті. Він повідомив, що нібито Тимошенко дала згоду відновити медичні процедури. Нібито сьогодні з 08:30 почалися процедури", - повідомив Павловський.

Начальник колонії, за словами депутата, повідомив, що більшість вимог, які висувала Тимошенко, тюремниками задоволено. Однак депутатів не пустили до Тимошенко, щоб перевірити умови утримання - чи прибрали камери, чи замінили чоловіків-наглядачів - жінками.

Нагадаємо, раніше Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори, повідомивши про це у відкритому листі президенту Віктору Януковичу. Тимошенко заявила, що відмовляється повертатися в палату, поки там не демонтують відеоспостереження і не виведуть караул, який чергує поруч з нею цілодобово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ