Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Тимошенко привітала Тіну Кароль з 25-річчям

Сьогодні, 25 січня, українська співачка Тіна Кароль відзначає свій День народження - 25-тиріччя. Із самого ранку на адресу іменинниці надходять численні привітання від високопоставлених чиновників, відомих культурних діячів і колег по сцені. Першим співачку привітав її однорічний син Веніамін з чоловіком Євгеном Огіром. Повідомила прес-служба співачки

 

В офіс співачки продовжують надходити вітальні повідомлення, менеджери зірки приймають від її імені подарунки і надіслані букети (в основному улюблених співачкою чайних троянд), щоб передати їй ввечері на урочистості з нагоди ювілею.

Однією з перших співачку привітала прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, пані прем'єр передала Тіні Кароль подарунок і особисте вітального листа. Що саме подарувала прем'єр, не повідомляється.

Також на адресу Тіни Кароль вже прийшло привітання і висока подяку від Митрополита України і Всієї Руси Володимира. Письмову подяку і букет троянд був переданий в офіс співачки рано вранці. Приєдналася до поздоровлень і Києво-Печерська Лавра, планується, що ввечері Отець Варлаам вручить Тіні особливий подарунок - золоту ікону, спеціально написана для Тіни іконописцем Лаври.

Співачку також вітають голови та оргкомітети музичних конкурсів, у яких співачка будь-коли брала участь. Зокрема Тіну Кароль вже привітали конкурси «Нова хвиля в Юрмалі», «Таврійські Ігри», «Чорноморські ігри» та багато інших.

Також на адресу співачки прийшов вітальний лист від Київської міської ради, продовжують надходити вітальні ноти від різних посольств в Україні, у країнах яких Тіна Кароль коли-небудь побувала.

Також на адресу Тіни Кароль звучать привітання від всіх центральних телеканалів, радіостанції вітають в ефірі народну улюбленицю ретроспективою її пісень. Більшість газетних редакцій сьогодні привітало співачку на сторінках своїх видань.

Відзначимо, що День народження Тіни Кароль збігається зі святкуванням Дня студента в Україні, і за іронією долі, сьогодні співачка з'явилася в одному з київських ВУЗів. Річ у тому, що не так давно артистка знову стала студенткою Київського інституту музики імені Глієра, і саме на сьогодні їй був призначений іспит за фахом "Вокал".

Кортеж із Тіною Кароль прибув до входу навчального закладу рівно о 11.30 ранку, біля входу в інститут співачку очікували журналісти і віддані шанувальники, у багатьох з них були в руках улюблені квіти співачки - чайні троянди.

Привітавшись, Тіна Кароль запросила всіх у велику аудиторію в інституті, яку спеціально приготували для співачки. Прийнявши привітання та подарунки від шанувальників, Тіна Кароль також відповіла на запитання провідних телеканалів і друкованих ЗМІ країни.

Зокрема, співачка розповіла, що першими її привітали її син із чоловіком. «Веня подарував такий малюнок, на якому фарбою закарбувалися його ручки, і було написано« З днем народження, мамочко!»Я так розумію, малюнок готували разом з татом», - сміючись, сказала співачка.

Рівно о 12.00 співачку запросили на іспит. З причини присутності понад сто осіб, приймальна комісія перемістилася до актової зали. Квиток Тіна Кароль не тягнула, а замість цього виконала ... три пісні зі свого ж репертуару. Іспит був зданий на "відмінно".

Після цього, співачка подякувала всім присутнім ще раз за привітання і увагу до своєї скромної персони. Після іспиту Тіна Кароль вирушила в Києво-Печерську Лавру.

На сьогоднішній день також заплановано пишне гуляння на честь співачки в одному з найбільш розкішних ресторанів столиці, але в закритому для преси режимі. Імена запрошених співачка називати не стала. Також артистка не відповіла на запитання, що саме подарував їй чоловік, обмовившись, що подарунки від близьких людей буде приймати ввечері.

Відомо також, що сьогодні на честь співачки дадуть величезний салют, подивитися на нього сама артистка обіцяє приїхати особисто.

Нагадаємо, що Тіна Кароль є Заслуженою артисткою України. За свою творчу діяльність вона була визнана гідною понад 25 музичних премій, сім разів була названа "Співачкою року", має державні нагороди за миротворчі місії, медаль за "Працю і відвагу" від Президента України. Двічі була названа "Найкрасивішою жінкою України", також в числі її нагород - дві статуетки найвищої телевізійної премії "Телетріумф" у номінації "Краща ведуча розважальних програм", премія "Людина року" за версією ООН, найвищий церковний Орден Святої Велікомучініци Катерини першого ступеня . Всі альбоми Тіни Кароль незмінно ставали "золотими". Остання платівка "Полюс притяжения" отримала статус "платинового" альбому в Україні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ