Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко стала двічі невиїзною

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що сьогоднішній допит у Генеральній прокуратурі слідчі використали для виправдання своєї відмови для її виїзду за межі України. Про це повідомив сайт Тимошенко.

"Сьогоднішній виклик до прокуратури був банальною профанацією і провокацією, яка мусила бути основою для недопуску в Брюссель, тому що ніяких слідчих дій сьогодні не проводилося", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам після чергового відвідування Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ.

Лідер партії "Батьківщина" також повідомила, що слідчі Генпрокуратури в рамках кримінальної справи про закупівлю машин для сільської медицини обрали для неї запобіжний захід - підписку про невиїзд. "Вони пред’явили мені другу за рахунком підписку про невиїзд. Навіщо взагалі видавати одній людині дві підписки про невиїзд? Це нібито двічі розстріляний. Двічі розстріляти неможливо. Так само і двічі заборонити виїжджати просто безглуздо", - вважає Юлія Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ