Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко вхопилась за соломинку – Яценюка і Гриценка. Наступний Тягнибок?

Кандидат на посаду Президента, чинний Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що після перемоги на президентських виборах окрім Сергія Тігіпка запросить до своєї команди Арсенія Яценюка і Анатолія Гриценка – людей, які прагнуть нової якості української політики, – повідомив офіційний сайт кандидата в президенти.

 

"Я дійсно хочу і Сергія Тігіпка, і Арсенія Яценюка, і Анатолія Гриценка після перемоги запросити до команди", - заявила сьогодні Юлія Тимошенко під час спілкування з мешканцями Херсону.

 

Прем’єр-міністр нагадала, що вона запропонувала Сергію Тігіпку очолити уряд, і він погодився на її пропозицію. Юлія Тимошенко також підкреслила, що має достатній досвід співпраці з Сергієм Тігіпком, який свого часу обіймав посаду її радника, а також був співголовою Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів України.

 

"Якщо народ мене підтримає і дасть отримати перемогу, Сергій Тігіпко стане Прем’єр-міністром, і я виконаю своє зобов’язання, так само і Арсеній Яценюк знайде своє достойне місце у команді", - запевнила Юлія Тимошенко.

 

Водночас вона зазначила, що її опонент на виборах Віктор Янукович не пропонував посаду Прем’єр-міністра жодному з кандидатів, оскільки Партія регіонів вже має визначені кандидатури на цю посаду. "Це Микола Азаров, але хочу сказати, що з азаровщиною нам вже треба кінчати, і Юрій Бойко, який є тіньовим власником "Росукренерго", - повідомила чинний Прем’єр-міністр, резюмувавши: "Тому ніяким новим політикам там нічого не світить".

 

Як відомо, 20 січня кандидат на посаду Президента, чинний Прем’єр-міністр офіційно запропонувала Сергію Тігіпку посаду глави уряду.

 

"Я запропонувала Сергію Тігіпку не тільки об'єднати програми і об'єднати наше бачення розвитку України, не тільки бути йому надійним партнером в цій важкій, але вдячній роботі. Я запропонувала йому також посаду Прем’єр-міністра", - заявила Юлія Тимошенко, пояснивши, що її передвиборча програма на 90% співпадає з передвиборчою програмою Сергія Тігіпка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ