Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко вкотре закликала опозицію до створення єдиної партії

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала опозиційні сили до створення єдиної партії, спрямованої на боротьбу з режимом президента Віктора Януковича. Про це йдеться в її зверненні з нагоди Дня Соборності, повідомили в прес-службі "Батьківщини".

За словами Тимошенко, стосунки між опозиційними силами мають бути втіленням солідарності.

"Ідеальний варіант - продовження об‘єднавчих процесів опозиційних сил, створення єдиної партії, бо каток Партії регіонів може зупинити лише потужна опозиційна сила, яка матиме беззаперечну підтримку суспільства", - йдеться в зверненні.

"Об‘єднавчі процеси опозиційних сил із суспільством пришвидшать загибель цього колосу на глиняних ногах, яким насправді є режим Януковича", - вважає Тимошенко.

За її словами, опозиція повинна посилити діалог із суспільством.

"Прошу, йдіть до людей, спілкуйтеся з ними "очі в очі", - сказала екс-міністр.

За словами Тимошенко, кожне порушення прав людини, кожна акція стихійного протесту, кожне звернення про захист і допомогу не мають залишатися поза увагою опозиції.

"Опозиція має битися з владою, корумпованими чиновником, псевдоправоохоронними органами за кожну скривджену людину", - вважає вона.

"Коли суспільство відчує, що опозиція разом з ним, що вона на боці народу, тоді люди в потрібний момент піднімуться і обов’язково підтримають нас", - підсумувала екс-прем'єр.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ